به گزارش قدس آنلاین، ستاد گیاهان دارویی پارک علم و فناوری استان صبح دوشنبه با حضور مدیرکل منابع طبیعی استان، نماینده بنیاد برکت در استان و مدیران اجرایی پارک علم و فناوری برگزار شد.
در این جلسه رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری هدف از تشکیل این ستاد را بررسی راهکارهای اجرایی توسعه و ایجاد ارزش افزوده بالا در صنعت گیاهان دارویی استان و جلوگیری از خام فروشی عنوان کرد و اظهار داشت: شرکت های دانش بنیان و فناور پارک علم و فناوری استان با دانش فنی بالا حلقه تکمیل کننده زنجیره فرآوری و تجاری سازی گیاهان دارویی هستند که علاوه بر ایجاد ارزش افزوده موجب حفظ و پایداری منابع طبیعی خواهند شد.
اسماعیل پیرعلی افزود: در صورت همکاری و تعامل پارک علم و فناوری، اداره کل منابع طبیعی و بنیاد برکت می توانیم گامی موثر در توسعه گیاهان دارویی و پیشبرد سیاست های اقتصاد مقاومتی برداریم.
محمدی مقدم مدیرکل منایع طبیعی استان نیز با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی، یکی از پایه های اقتصاد بدون نفت را بهره برداری از گیاهان دارویی عنوان کرد و افزود: سرزمین چهارمحال و بختیاری از نظر تنوع گونه های گیاهی یکی از مناطق منحصر به فرد کشور می باشد به طوری که بیش از ۱۳۰۰ گونه گیاهی در استان چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است که بخش قابل توجهی از آنها دارای خاصیت دارویی می باشند.
وی یکی از ابزارهای توسعه مراتع را اهرم قانون دانست و اظهار داشت: مراتع را باید اقتصادی کرد که یکی از راه های اقتصادی کردن مراتع، کشت و فراوری گیاهان دارویی است.
نظر شما